Kruidenmix voor flammkuchen: "Café de Straßbourg"
De flammkuchen-kruiden kunt u met de crème mengen of uw beleg na het bakken ermee kruiden.
Voor de flammkuchen crème kunt u Schmand (soort zure room) crème fraîche of een mix van de beiden gebruiken.
Gekruid met onze eigen kruidenmix wordt uw flammkuchen een echte smaakbelevenis voor uw gasten.
Gebruiksaanbeveling: Meng 1 theelepel kruidenmix met 500 g crème of strooi ongeveer een halve theelepel over het beleg.
Ingrediënten: Zout, witte peper gemalen, zwarte peper gemalen, nootmuskaat gemalen, kruiden (bieslook, paprika, ui, peterselie, tomaat, knoflook, tijm, dragon, salie, peper, oregano, rozemarijn, mosterdzaden, koriander, koenjit, djintan, fenergriekzaad, gember, Spaanse pepers, kruidnagels, venkel, piment, nootmuskaat, kaneel, majoraan), zeezout (12%), rietsuiker. [kan sporen van selderij bevatten]
Koel, droog en tegen licht beschermd bewaren.
U vindt ook een korte handleiding voor het maken van de tarte flambée crème in onze video:
- Voedingswaarden per 100 g:
- Energie: 1777 KJ (424 kcal)
- Vet: 8,10 g
- waarvan verzadigde vetzuren: 1,4 g
- Koolhydraten: 61,2 g
- Suiker: 31,4 g
- Eiwit: 17,3 g
- Zout: 71,4 g