Flammkuchen Recepten
Wat kook ik vandaag?
De flammkuchen is een veelzijdig gerecht. Want het hoeft niet altijd de klassieke flammkuchen uit de Elzas met spek en uien te zijn. Er zijn tal van varianten, die u echt eens moet proberen. U kunt bijvoorbeeld seizoensgebonden ingrediënten zoals asperges of cantharellen gebruiken. Bovendien kunt u met de crème experimenteren en in plaats van de crème bijvoorbeeld een keertje tomatensaus of een pesto proberen. Test ook eens een keer de zoete flammkuchen.
In ons flammkuchen-receptenhoekje stellen wij u een paar lekkere ideeën voor, die wij al getest hebben en die wij lekker vinden. Wij wensen u veel plezier bij het ontdekken van nieuwe creaties.
Heeft u nog geschikt toebehoor nodig? Het noodzakelijke toebehoor vindt u naast de diverse deegbodems in onze shop. Kijk gewoon eens rond.
Creatieve Flammkuchen keuken
Creativiteit in de keuken: De flammkuchen is een bijzonder gevarieerd gerecht, omdat hij kan worden belegd volgens de meest uiteenlopende smaakrichtingen. U kunt van uw flammkuchen een rustiek, fijn, exclusief, zoet... maken en gewoon testen, wat uw gasten het lekkerste vinden. Natuurlijk is ook de klassieke 'Flammkuchen volgens origineel recept uit de Elzas' met crème, spek en uien uiterst populair. Maar ook variaties met look en kaas of met tomaten-mozzarella en pesto zijn inmiddels erg populair. En heeft u al eens gehoord van de flammkuchen 'Maximilian' met witte worst en zoete mosterd?
Speciaal voor de veganistische voedingsstijl, lichte zomerse gerechten en alle, die gewoon eens iets nieuws en luchtigs willen testen, is de fruitige tomatensaus als basis uitermate geschikt. Ook hier is de variatie wat het beleg betreft ongekend.
Wilt u nog meer ideeën en recepten ontvangen en regelmatige informatie over acties en alles rondom de flammkuchen? Abonneer dan onze nieuwsbrief.