Flammkuchen24
Flammkuchen24
Flammkuchen24

Highest

Quality

Flammkuchen24

Top

Service

Flammkuchen24

Fast

Shipping

Phone-

Hotline

Flammkuchendeeg

Kant-en-klare flammkuchen bodems, Flammkuchendeeg, voorgevormde bodem voor flammkuchen

Op Flammkuchen24 bieden wij u kant-en-klare flammkuchendeeg, flinterdun geperst tot voorgevormde bodems voor flammkuchen of flammkuchen bodems licht voorgebakken. Maak een keuze uit onze flammkuchen bodems Premium tarwe, bio tarwe, spelt und Brewmaster met roggen en mout en tussen verschillende vormen en hoeveelheden, helemaal passend bij uw individuele behoeften. Bestel gewoon online, heel comfortabel met slechts enkele kliks. Reeds na een korte verzendperiode komen de flammkuchen bodems bij u aan. De voorgevormde bodems voor flammkuchen zijn bij een continue koeling 3 à 4 weken houdbaar en kunnen zonder problemen in de vriezer. Op die manier kunt u ze 12 maanden lang bewaren.Artikel 1 - 3 van 3

Flammkuchendeeg ingrediënten

Onze flammkuchendeeg wordt gemaakt volgens origineel recept uit de Franse Elzas en bevat geen gist, geen smaakversterkers en geen conserveringsmiddelen. Wij kiezen alleen voor de noodzakelijke ingrediënten en deze van de beste kwaliteit. De flammkuchen bodems bevatten meel (tarwe, bio-tarwe of spelt), water, koolzaadolie en zout.

Ons speciaal productieproces garandeert gelijkmatig flinterdunne voorgevormde bodems voor flammkuchen, zodat de kant-en-klare flammkuchen buitengewoon knapperig worden. Test ze.

Flammkuchendeeg mit gist of zonder gist

Er zijn verschillende meningen en recepten, of in een goede flammkuchendeeg gist hoort of niet. Meestal is de persoonlijke smaak doorslaggevend. Wij van Flammkuchen24.co.uk zijn van menig dat de flammkuchen gemaakt van flammkuchendeeg zonder gist beter wordt, want zonder gist worden de deegbodems heerlijk knapperig en goed verteerbaar. Daarom bevat ons flammkuchendeeg geen gist.

Flammkuchendeeg zelf maken?

Omdat er slechts weinig ingrediënten nodig zijn om een goede flammkuchendeeg te maken, kan de bodem ook probleemloos zelf worden gemaakt. Alleen het uitrollen van de flammkuchendeeg is wat meer werk. Daarom bieden wij u in onze shop onze kant-en-klare flammkuchen deegbodems in verschillende formaten en vormen aan. Zo heeft u flinterdunne, gelijkmatige flammkuchen bodems, die u zelf nog kunt beleggen met verse ingrediënten waar u trek in heeft. In de oven worden de lekkere en krokante flammkuchen dan binnen enkele minuten gebakken.

Flammkuchen bodems - maak een keuze uit ons veelzijdig aanbod

Wij bieden de flammkuchen bodems in verschillende vormen, aantallen en gemaakt van verschillende soorten meel aan. Zo kunt u kiezen voor het product, dat het beste bij uw behoeften past. U heeft de keuze uit ovaal, rond, hoekig of rustiek met een onregelmatige rand, net als met de hand gemaakt. Bovendien hebben we kleinere bodems 'midi' en 'petit' in het assortiment. Deze bundelen we in handige verpakkingen à 10, 15 of 20 voorgevormde flammkuchen, afhankelijk van de uitvoering. De afzonderlijke bodems worden telkens gescheiden door een papieren tussenlaag. Zo wordt het vastplakken van de deegbodems vermeden.

Verschillende soorten meel voor tarte flambée

Verse flammkuchen bodems van tarwemeel

(verkrijgbaar in ovaal, rond, rechthoekig, rustiek met onregelmatige rand en in de formaten 'petit' en 'midi')

Onze premium tarwe flammkuchen bodems bezitten uitstekende bakeigenschappen. Ze zijn ongeëvenaard dun en worden daarom onmiskenbaar knapperig en krokant. De tarwe voor onze lekkere bodem groeit trouwens in de Franse Elzas, de bakermat van de flammkuchen.

Verse flammkuchen bodems van speltmeel (rustieke vorm, 38 x 28cm, ca. 130g, vanaf tien stuks)

In een tijd van bewuste voeding neemt speltmeel een steeds belangrijkere plek in binnen de bakproducten. Spelt wordt gekenmerkt door een licht nootachtige smaak. Gedurende een paar jaren staat het graan weer meer in de focus van gezondheidsbewuste mensen, die graag genieten van lekker eten. Spelt wordt vaak als alternatief gebruikt door mensen met een tarwe-intolerantie, omdat dit duidelijk beter wordt verdragen. Maar ook spelt bevat gluten en is daarom niet geschikt voor mensen met glutenintolerantie/glutenonverdraagzaamheid (coeliakie). Onze flammkuchen bodems van spelt bezitten uitstekende bakeigenschappen en kunnen net zo veelzijdig worden gebruikt als onze tarwe-bodems. Test ze.

Verse tarwe-flammkuchen bodems van bio-kwaliteit (ovale bodem, 38 x 29cm, ca. 139g, vanaf tien stuks)

Onze knapperige, lekkere deegbodems zijn ook verkrijgbaar in gecertificeerde BIO-kwaliteit. Ze worden gemaakt van biologisch geteelde granen, water, BIO-raapzaadolie en zout en onder gemodificeerde atmosfeer verpakt. De verantwoordelijke certificatie-instantie is DE-ÖKO-006, door wie wij jaarlijks laten testen en controleren, om te voldoen aan alle vereiste standaarden.

Verzending en duurzaamheid
Vormen en afmetingen van de deegbodems